Pulsmätare gör träningen roligare

Bra lunchrestaurang kungsholmen.

Underbart med träning

Ja visst är det underbart att få träna och känna att man mår bra och att man känner att man når dom mål som man har satt upp för sig själv. Ja det är något som man känner är givande och hela kroppen och knoppen mår bra av att röra på sig och att få upp pulsen lite.
Det finns sätt som man kan göra för att det ska bli lite roligare och härligare. Man kan till exempel skaffa sig en pulsmätare och få lite mer koll på hur ens puls ligger och jobba med det.

Bra sätt att få mer koll

Ja det är ett bra sätt att få lite koll på det hela och se till att det blir lite mer givande och lite skojigare att ge sig ut i spåret eller att gå ner till gymet. 
Ja har man något som man kan gå efter och som man kan mäta lite mer så kan man också se sina resultat snabbare och man kan bli mer motiverad av det att fortsätta.
Ja det finns en hel del som man kan göra och som är kul att hålla på med. Det gäller att se till att man hittar det som man tycker är kul och att man kan fortsätta med det. Man mår bra av att träna och man önskar att alla kunde komma igång med träningen för man vet hur bra dom skulle må av det sen och det skulle vara något som skulle kunna få dom att känna sig bättre och bli friskare. Ja det är något för alla men på olika vis. Man behöver ju inte springa milen det första man gör, det kanske är en bra början att ta promenader varje dag så att man få lite cirkulation i kroppen och så kan man öka lite i taget.

By eloise, June 5, 2018, 9:05 a.m.